Brunssummerheide Oranje NM2 Brunssum

Brunssummerheide Oranje NM2 Brunssum

Vooral in de zomer is de Brunssummerheide een heerlijke plaats om uit te waaien. De paden tussen de dichte naaldbossen zijn er schaduwrijk, de uitzichten over de dieppaarse heuvels met zeeën van geurige heide zijn adembenemend. Door dit gebied lopen talloze kronkelige bospaadjes en lange stukken door het rulle zilverzand, maar deze korte wandelroute van Natuurmonumenten volgt juist de stevige, goed begaanbare paden in de buurt van de horecagelegenheid, zonder de spectaculaire hellingen van de glooiende heuvels op te zoeken. Het maakt de route zeer geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of zich in een rolstoel voortbewegen. Je volgt hem via de zwarte paaltjes met oranje band, die je weer langs de horecagelegenheid leiden voor een verkoelende milkshake.
Brunssummerheide Oranje NM2 Brunssum - Foto 0

Start- en eindpunt


Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt