Detail

Roda-Fietsroute Kerkrade

Speciaal voor de supporters van Roda JC heeft Visit Zuid-Limburg een Roda-koempel-fietsroute uitgezet. De route volgt grotendeels de fietsknooppunten en voert je onderweg langs locaties als het Parkstad-stadion, Kaalheide, Rolduc en Schacht Nulland. Ook mag een Roda-biertje proeven bij de Rolduc Brouwerij natuurlijk niet ontbreken. Startpunt is uiteraard bij het Parkstad-stadion waar je natuurlijk ook meteen een bezoek kunt brengen aan de fanshop van Roda JC.

Tip! Onderweg kom je langs Abdij Rolduc. Benieuwd naar de verhalen of een kijkje binnen nemen? Bekijk de 360-graden tour of beluister de audiotour. Beide tours zijn ook toegankelijk door de qr-codes op het gevelbordje bij de Abdij te scannen. 
+3

Start- en eindpunt


Parkstad Limburg-stadion te Kerkrade

Soort route


Fietsroute

Afstand


28,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt