Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Reijmerstok G10 Gulpen-Wittem

Waan je even helemaal weg van de stadsdrukte en kom volkomen tot rust in landelijk Zuid-Limburg. Op de wandelroute Reijmerstok G10 heb je niets anders op je pad dan glooiende heuvels, de kronkelende Gulp door de dalen en de weidse uitzichten over velden met hier en daar dichte boomgroepen. Hier en daar kom je nog wat idyllische taferelen uit de typisch Zuid-Limburgse cultuur tegen, zoals de authentieke vakwerkhuisjes of mooie kapelletjes bij Reijmerstok, Pesaken of Beutenaken. Bij eetcafé A Gen Ing kun je bourgondisch genieten van heerlijke streekgerechten en parkeer je gemakkelijk je auto. Je volgt deze ontspannende wandelroute via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Molenhaagweg , 6274 Reijmerstok, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld

Op pad door Reijmerstok

Jenneke trok haar wandelschoenen weer aan en ging op pad door Reijmerstok. Bekijk de vlog en ga er zelf op uit!
Bekijk video
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt