Detail

Quabeeksgrub

Quabeeksgrub is een echt verborgen pareltje in Zuid-Limburg. Het ligt in een landelijk gebied waar je echt van de rust kunt genieten. 

Deze wandelroute begint bij dorpsbrouwerij De Maar, waar je de auto kunt parkeren en kennis kunt maken met de typisch Zuid-Limburgse kunst van het bier brouwen. 

Vervolgens volg je de wandelroute aan de hand van de gedownloade pdf langs de EXA Gallery en de beeldentuin Ancion. Dat is pas heerlijk tot rust komen in landelijke, Limburgse stijl!

Start- en eindpunt


Etzenraderstraat 7, 6454 AK Jabeek, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt