Puth-Windraak

Puth-Windraak

Vanuit het startpunt kasteel Terborgh, dat tevens een voortreffelijke gasterij heeft, bevindt je je moeiteloos op de glooiende en kronkelende ruiterpaden in de prachtige omgeving van Puth.

Tussen Puth en Windraak is het heerlijk paardrijden vanwege de rustige omgeving en de schitterende vergezichten die je op deze ruiterroute te zien krijgt. Van weids akkerland tot de dicht opeenstaande bomen tot de knusse dorpjes onderweg: de route Puth-Windraak zorgt ervoor dat je helemaal tot rust komt zonder je een moment te hoeven vervelen.

Deze ruiterroute is aangegeven met de routebordjes 23. De routes van Onderbanken, Nuth en Beek liggen op steenworpafstand, dus als je geen genoeg kunt krijgen van dit afwisselende gebied, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden.

Start- en eindpunt


Heisterbrug 119, 6365 CC Schinnen

Soort route


Ruiterroute

Afstand


12,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt