Pungelroute LA02 Landgraaf

Pungelroute LA02 Landgraaf

Vanaf de oude hoeve De Winselerhof, tegenwoordig in gebruik als hotel en handig om bij te parkeren, wandel je recht het prachtige natuurgebied tussen Kerkrade en Landgraaf in. In dit Strijthagerbeekdal vind je schitterende, dichtbegroeide hellingen en goudveil en veldkers langs de lieflijke beek. Hier verbergt de das zich, vliegt de geelgors en wemelt het van de vlinders. Je volgt de Strijthagerbeek helemaal naar het elegante kasteel Strijthagen via de rode paaltjes met de groene band.

Start- en eindpunt


Tunnelweg 99, 6372 XH Landgraaf

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt