Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Afgezonderd van het beroemde heuvelland, de actie in Parkstad en de bedrijvigheid aan de oevers van de Maas ligt de Plateau Rothroute verscholen. In dit relatief onbekende en dus rustige stukje Zuid-Limburg vind je ongerepte natuur, weidse uitzichten en culturele herinneringen die nog doen denken aan de mysterieuze tijd van de Bokkenrijders. Je begint bij het stralend witte kasteel Doenrade, waar je de auto kunt parkeren en een kop koffie kunt drinken in de bijzondere sfeer van dit kasteel. Je ontdekt de verborgen schoonheid van deze wandelroute door de rode (ring)paaltjes te volgen of aan de hand van de downloadbare separate pdf.

Start- en eindpunt


Limpensweg 22, 6439 BE Doenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.