Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Plateau Rothroute SC04 Schinnen

Afgezonderd van het beroemde heuvelland, de actie in Parkstad en de bedrijvigheid aan de oevers van de Maas ligt de Plateau Rothroute verscholen. 

In dit relatief onbekende en dus rustige stukje Zuid-Limburg vind je ongerepte natuur, weidse uitzichten en culturele herinneringen die nog doen denken aan de mysterieuze tijd van de Bokkenrijders. 

Je begint bij het stralend witte kasteel Doenrade, waar je de auto kunt parkeren en een kop koffie kunt drinken in de bijzondere sfeer van dit kasteel. 

Je ontdekt de verborgen schoonheid van deze wandelroute door de houten paaltjes met een geschilderde rode kop of rode band te volgen, of aan de hand van de downloadbare separate pdf.

Start- en eindpunt


Limpensweg 22, 6439 BE Doenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt