Plateau Huls Si4 Simpelveld

Plateau Huls Si4 Simpelveld

Aan de rand van het bekoorlijke stoomstadje Simpelveld ligt de Huls: een hoog plateau vanwaar je steil omlaag het dorp in kijkt. Het uitzicht is er onvergetelijk! Op deze wandelroute leer je bovendien het landelijke landschap ten noorden van dit plaatsje goed kennen. Je verkent de lieflijke akkers en velden, die vooral ’s zomers een lust voor het oog zijn. Op het plateau van de Huls is er altijd wel ergens ruimte om te parkeren. Daarna hoef je de blauwe paaltjes maar te volgen voor een wandelbeleving met een magnifiek panorama.

Start- en eindpunt


Sint Remigiusstraat 32, 6369 EM Simpelveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt