Pauline von Borghese route KR8 Kerkrade

Pauline von Borghese route KR8 Kerkrade

Vlak over de Duitse grens bij Kerkrade zie en voel je aan alles dat je in het buitenland zit. In het dal van de meanderende beek de Worm zie je spectaculaire hoog- en laagverschillen, snoezige Duitse huisjes en echte ruwe rotspartijen. De wandelroute Pauline von Borghese voert je door een ongerept natuurgebied waar de ijsvogel en de bever zich thuis voelen. Als je trek hebt in koffie, dan trek je de bewoonde wereld weer in bij het pittoreske dorpje Kohlscheid. Deze avontuurlijke wandelroute is niet bewegwijzerd, maar wel gemakkelijk te downloaden als separate pdf.

Start- en eindpunt


Zum Blauen Stein 48, 52070 Aachen, Germany

Soort route


Wandelroute

Afstand


10,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart
Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt