Parelpad Schutterspark

Parelpad Schutterspark

Vroeger was het Schutterspark in Brunssum het terrein van de schutters: reservesoldaten die Brunssum dapper te hulp schoten in tijden van nood. Tegenwoordig is het een gevarieerd park en ontmoetingspunt waar van alles te zien en te doen is voor het hele gezin. 

Zo tref je op deze wandelroute de oude pompgebouwen uit het mijnverleden nog aan, die nu dienst doen als feestlocatie. Je kunt er koffie drinken in de gemoedelijke sfeer van brasserie Schutterhüske en het gras tussen je tenen laten kriebelen in het Blotevoetenpark. 

Parkeren kan bij de Heidestraat. De wandelroute Parelpark Schutterspark is niet bewegwijzerd, maar wel eenvoudig te downloaden als separate wegbeschrijving.

Start- en eindpunt


Heidestraat 20, 6443 VZ Brunssum, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt