Detail

Panoramaroute SC08 Schinnen

Wat maakt Limburg nou zo leuk? Zijn het de eeuwenoude kastelen, de authentieke vakwerkhuisjes en de kerkjes en kapellen die nog steeds de katholieke cultuur ademen? Zijn het de weelderige hellingbossen, de glooiende graslanden en de beken die glinsterend door de dalen kabbelen? Zijn het de speciaalbieren, de bourgondische gerechten en de gezellige mensen? Op deze wandelroute in de schitterende omgeving van Schinnen kom je ze allemaal tegen, zodat je zelf kunt beoordelen wat jouw Zuid-Limburgse beleving zo onvergetelijk maakt. Je begint de Panoramaroute bij kasteel Terborgh, waar ze ook een uitstekende gasterij hebben, en volgt de oranje (ring)paaltjes.

Start- en eindpunt


Oliemolenweg , 6365 Schinnen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


14,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Jenneke loopt de Panoramaroute

Jenneke neemt je mee op de Panoramaroute in Schinnen. Bekijk de prachtige omgeving in haar vlog.
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt