Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Panoramaroute SC08 Schinnen

Panoramaroute SC08 Schinnen

Wat maakt Limburg nou zo leuk? Zijn het de eeuwenoude kastelen, de authentieke vakwerkhuisjes en de kerkjes en kapellen die nog steeds de katholieke cultuur ademen? Zijn het de weelderige hellingbossen, de glooiende graslanden en de beken die glinsterend door de dalen kabbelen? Zijn het de speciaalbieren, de bourgondische gerechten en de gezellige mensen? Op deze wandelroute in de schitterende omgeving van Schinnen kom je ze allemaal tegen, zodat je zelf kunt beoordelen wat jouw Zuid-Limburgse beleving zo onvergetelijk maakt. Je begint de Panoramaroute bij kasteel Terborgh, waar ze ook een uitstekende gasterij hebben, en volgt de oranje (ring)paaltjes.

Start- en eindpunt


Oliemolenweg , 6365 Schinnen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


14,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld

Jenneke loopt de Panoramaroute

Jenneke neemt je mee op de Panoramaroute in Schinnen. Bekijk de prachtige omgeving in haar vlog.
Bekijk video
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt