Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Overbekerhof V2 Voerendaal

Overbekerhof V2 Voerendaal

De glooiende heuvels, de weidse grasvelden, de stroken ruisend bos – je vindt alles wat je zoekt in de mooie Zuid-Limburgse natuur tussen Klimmen en Schin op Geul. Je begint de wandelroute Overbekerhof in Walem, waar je De Kluis vindt in alle sereniteit van het bos op deze feeërieke heuveltop. Vanaf de toppen heb je ook een adembenemend uitzicht op de pittoreske dorpjes Klimmen en Schin op Geul. Deze dorpen bieden allebei leuke cafeetjes om van je koffie te genieten in een heerlijke omgeving. Parkeren kan goed in Klimmen, maar zowel Klimmen als Schin op Geul zijn ook prima te bereiken met de trein. Deze schilderachtige wandelroute volg je via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Walem 59, 6342 PA Walem, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt