Oranje Nassau II route LA03 Landgraaf

Oranje Nassau II route LA03 Landgraaf

Heb je het over Landgraaf, dan heb je het over Pinkpop. Ook tijdens de rest van het jaar, wanneer het popfestival het stadje niet in een groot feestterrein omtovert, is de omgeving rond het beroemde Megaland een fijne plek om rond te struinen. In alle rust geniet je van het Strijthagerbeekdal, met zijn kasteel Strijthagen en zijn ruisende bomen en kabbelende beek. Een extra leuk uitstapje op je wandelroute is familiepretpark Mondo Verde.

 Deze route volg je via de rode paaltjes met de blauwe band. Parkeren kan op steenworpafstand van de route op de Strijthagermolenweg of de Einsteinstraat.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Rouenhof, Einsteinstraat in Landgraaf

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt