Rondje Stein

Rondje Stein

Fiets langs de oevers van de Maas en ontdek Rivierpark Maasvallei met het Rondje Stein. Bij de ruime kronkels van de kolkende Maas en het kaarsrechte Julianakanaal vind je historische plaatsjes waar men al eeuwen met het water geleefd wordt. Je fietsroute begint bij het veer van Berg aan de Maas (KP27, Maasstraat te Berg aan de Maas). Naast het feit dat je hier goed kunt parkeren, vind je er ook uitstekende horeca en start je je dag met een goede kop koffie.

Vanuit daar rijd je langs de brede grindoevers van de Maas met uitzicht op België, langs het kerkdorpje Urmond, historisch Elsloo en langs de gezellige pauzeplaats bij Brouwerij de fontein in Stein.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats bij KP27 (Maasstraat te Berg aan de Maas)

Soort route


Fietsroute

Afstand


31,5 km

Knooppuntenlijst


27 > 82 > 81 > 41 > 43 > 45 > 78 > 77 > 16 > 17 > 45 > 80 > 27

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt