Ontdek Rivierpark Maasvallei met de Maaskanter Route Stein

Elsloo Download deze route

Ontdek Rivierpark Maasvallei met de Maaskanter Route Stein

Elsloo Fietsroute 27,5 km Makkelijk
Fiets langs de oevers van de Maas en ontdek Rivierpark Maasvallei met de Maaskanter Route Stein. Bij de ruime kronkels van de kolkende Maas en het kaarsrechte Julianakanaal vind je historische plaatsjes waar de schoonheid van het water in de kern van hun wezen zit. Je fietsroute begint bij kasteel Elsloo, dat niet alleen een sprookjesachtig park heeft, maar waar je ook al kunt beginnen met heerlijke koffie en je auto kunt parkeren. Vanuit daar rijd je langs de brede grindoevers van de Maas met uitzicht op België, langs de gezellige pauzeplaats Terras Maasoever in Berg aan de Maas en langs de kasteelruïne en brouwerij De Fontein in Stein. Deze fietsroute door dit prachtige, waterrijke gebied is te volgen via de knooppunten 45-43-41-27-45.

Overzicht

Start- en eindpunt

Op de Berg 1, 6181 GT Elsloo, Netherlands

Soort route

Fietsroute

Afstand

27,5 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website