Ontdek Eijsden aan de Maas

Ontdek Eijsden aan de Maas

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeenten Eijsden-Margraten. Deze route voert je vanuit Eijsden richting Gronsveld. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. De maas, met zijn oevers, is prachtig, de historische centrum van Eijsden eveneens. 

In het voorjaar, zo rond de bloesemtijd zullen je versteld staan van de prachtige bloemenglans. De route is bewegwijzerd door speciale fietsbordjes waarop de naam van de route te lezen is. Parkeren en starten kan bij de parkeerplaats van het station te Eijsden.
Ontdek Eijsden aan de Maas - Foto 0

Start- en eindpunt


NS Station Eijsden

Soort route


Fietsroute

Afstand


25,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt