Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Ommetje Putter Gewande V18 - Voerendaal

Deze route voert je door het prachtige gebied noordelijk van Voerendaal. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Onderweg kom je enkele avontuurlijke stapstenen tegen die echter voor mensen slecht ter been wellicht slecht te bewandelen zijn. 

Je hebt er een prachtig uitzicht over de Geleenbeek, die kalm door het landschap slingert. In Voerendaal zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de licht grijze paaltjes met een witte band. 

Parkeren kan (gratis) bij het NS-Station in Voerendaal.

Start- en eindpunt


Puttervoetpad, 6367XX, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt