Detail

Ommetje Putter Gewande V18 - Voerendaal

Deze route voert je door het prachtige gebied noordelijk van Voerendaal. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Onderweg kom je enkele avontuurlijke stapstenen tegen die echter voor mensen slecht ter been wellicht slecht te bewandelen zijn. 

Je hebt er een prachtig uitzicht over de Geleenbeek, die kalm door het landschap slingert. In Voerendaal zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de licht grijze paaltjes met een witte band. 

Parkeren kan (gratis) bij het NS-Station in Voerendaal.

Start- en eindpunt


Puttervoetpad, 6367XX, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt