Ommetje Putter Gewande V18 - Voerendaal

Ommetje Putter Gewande V18 - Voerendaal

Deze route voert je door het prachtige gebied noordelijk van Voerendaal. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Onderweg kom je enkele avontuurlijke stapstenen tegen die echter voor mensen slecht ter been wellicht slecht te bewandelen zijn. 

Je hebt er een prachtig uitzicht over de Geleenbeek, die kalm door het landschap slingert. In Voerendaal zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de licht grijze paaltjes met een witte band. 

Parkeren kan (gratis) bij het NS-Station in Voerendaal.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Puttervoetpad, 6367XX, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt