Ommetje boswandeling Echt

Ommetje boswandeling Echt

Op het Ommetje Natuurlijk Echt ontdek je de schoonheid van Echt. Het plaatsje Echt is de locatie van enkele interessante culturele activiteiten en bezienswaardigheden, zoals de Landricuskerk. 

Volg je deze wandelroute naar het zuiden, dan kom je bij het prachtige natuurgebied De Doort, vol loofbomen en een tapijt van wilde bloemen. In dit bos- en weidegebied springen de kikkers en nestelen de nachtegalen. 

Dit ommetje is deel van het knopenloopsysteem, dat met informatieborden staat aangegeven. Je volgt de knooppunten 77-82-81-53-54-56-21-20-97-24-99-93-94-87-86-84-83-78. Parkeren kan bij P4 Maaseikerpoort te Echt, vandaar zit je vlak bij de start van de route.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!
+12

Start- en eindpunt


Maaseikerpoort, 6101 DC Echt, Nederland

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Knooppuntenlijst


77 - 82 - 81 - 53 - 54 - 56 - 21 - 20 - 97 - 24 - 99 - 93 - 94 - 87 - 86 - 84 - 83 - 78 - 77 - ?

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke ontdekt tijdens haar ommetje Natuurlijk Echt de schoonheid van het plaatsje. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt