Ommetje Natuurlijk Echt ES06

Ommetje Natuurlijk Echt ES06

Op het Ommetje Natuurlijk Echt ontdek je de schoonheid van Echt. Het plaatsje Echt is de locatie van enkele interessante culturele activiteiten en bezienswaardigheden, zoals de Landricuskerk. 

Volg je deze wandelroute naar het zuiden, dan kom je bij het prachtige natuurgebied De Doort, vol loofbomen en een tapijt van wilde bloemen. In dit bos- en weidegebied springen de kikkers en nestelen de nachtegalen. 

Dit ommetje is deel van het knopenloopsysteem, dat met informatieborden staat aangegeven. Je volgt de knooppunten 77-82-81-53-54-56-21-20-97-24-99-93-94-87-86-84-83-78. Parkeren kan bij P4 Maaseikerpoort te Echt, vandaar zit je vlak bij de start van de route.
+12
Ommetje Natuurlijk Echt ES06 - Foto 0
Ommetje Natuurlijk Echt ES06 - Foto 1
Ommetje Natuurlijk Echt ES06 - Foto 2
Ommetje Natuurlijk Echt ES06 - Foto 3

Start- en eindpunt


Maaseikerpoort, 6101 DC Echt, Nederland

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,2 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke ontdekt tijdens haar ommetje Natuurlijk Echt de schoonheid van het plaatsje. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt