Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Ommetje Maasdal Roosteren ES04

Ommetje Maasdal Roosteren ES04

Tussen de Maas en het Julianakanaal ligt het heerlijk rustige natuurgebied Rivierpark Maasvallei. In een grote slinger van de Maas zie je tijdens dit Ommetje Maasdal de vochtige graslanden, waar de konikspaarden en de galloways vredig staan te grazen. Vanaf de oever van de snelstromende Maas heb je uitzicht op de Belgische stad Maaseik. Ook ontdek je het pittoresk dorpje Visserweert. Deze wandelroute ligt op het knopenloopsysteem en is te volgen via de borden naar de volgende knooppunten: 60-79-25-77-78-57-59-60. Je route begint vlak bij Hotel-Restaurant de Roosterhoeve, waar je ook heerlijk kunt lunchen op een schitterende locatie. Tevens ligt kasteel Eijckholt op korte afstand.
+5
Ommetje Maasdal Roosteren ES04 - Foto 0
Ommetje Maasdal Roosteren ES04 - Foto 1
Ommetje Maasdal Roosteren ES04 - Foto 2
Ommetje Maasdal Roosteren ES04 - Foto 3

Start- en eindpunt


Hoekstraat 29, 6116 AW Roosteren

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt