Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02

Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02

Lieflijke bosanemonen, slanke sleutelbloemen en gevlekte aronskelken kleuren het schitterende IJzerenbosch. Dit ongeëvenaarde natuurgebied is de woonplaats van de in Limburg zeldzame boomkikker en het stroomgebied van de kabbelende Rode Beek. Door dit betoverende landschap leidt het Ommetje Hommelheide-IJzerenbosch. Om deze wandelroute te lopen, volg je de volgende borden van het knopenloopsysteem: 5-7-40-10-12-31-44-33-46-38-39-30-5. Je begint bij landgoed Hommelheide, maar ook vanaf het NS-station van Susteren kun je gemakkelijk op deze route aansluiten. Onderweg geniet je heerlijk in de natuur van je koffie en een punt Limburgse vlaai in het gezellige koffiehuis.
+5
Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02 - Foto 0
Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02 - Foto 1
Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02 - Foto 2
Ommetje Hommelheide - IJzerenbosch ES02 - Foto 3

Start- en eindpunt


Hommelweg 1, 6114 RR Susteren, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,8 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt