Nijswiller Wi8 Gulpen-Wittem

Nijswiller Wi8 Gulpen-Wittem

De lieflijke dorpjes Nijswiller en Wahlwiller liggen beschut in de vallei van de vriendelijk kabbelende Selzerbeek. Je leert deze aandoenlijke dorpjes allebei kennen op de wandelroute Nijswiller Wi8. Schrik niet terug voor de flinke beklimming die je op deze korte route tegenkomt: eenmaal boven is het uitzicht over het dal van de Selzerbeek ongeëvenaard en zie je in de verte de Wittemer Wijngaard Wahlwiller en de St. Cunibertuskerk, waar je zojuist in Wahlwiller nog vlak langs kwam. In zowel Nijswiller als Wahlwiller kun je gemakkelijk parkeren en een cafeetje vinden voor een heerlijk kopje koffie. Je volgt deze route via de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Oude Baan 26, 6286 BE Wittem, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt