Nijswiller & Baneheide Wi10 Gulpen-Wittem

Nijswiller & Baneheide Wi10 Gulpen-Wittem

Op deze wandelroute ontdek je het bekoorlijke dorpje Nijswiller: een prachtig plaatsje in het dal van de lieflijke Selzerbeek, waar kasteel Nijswiller trots bovenuit torent. Ook verken je het groene gebied ten noorden van Nijswiller, in de richting van Baneheide, waar de glooiende groene velden zich uitstrekken op de helling, met hier en daar een groep ruisende bomen. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes. In het centrum van Nijswiller is er altijd wel een parkeerplek vrij en vind je leuke cafeetjes voor een lekker kopje koffie.

Start- en eindpunt


Oude Bocholtzerweg , 6286 Wittem, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt