Parkstad Landgraaf Combinatietraject MTB-route

Parkstad Landgraaf Combinatietraject MTB-route

Vier spectaculaire mountainbikeroutes in één: dan heb je het combinatietraject van Parkstad te pakken! Door heel Zuid-Limburg ligt een uitgebreid netwerk van bewegwijzerde, met elkaar verbonden MTB-routes. De MTB-route Parkstad Combinatietraject verbindt vier van deze gevarieerde routes met elkaar: een ware uitdaging voor mountainbikefanaten. Zo zie je op één middag de steile Kunderberg en Wilhelminaberg en rijd je van het dichte Imstenraderbos naar het ruwe landschap van de Brunssummerheide. Uiteraard is het ook mogelijk om de vier lussen afzonderlijk van elkaar te rijden. Je begint deze combinatieroute bij sporthal Strijthagen in Landgraaf (Hofstraat 7) en hebt onderweg een ruime keuze aan horecagelegenheden, zoals het restaurant op de Brunssummerheide.

Start- en eindpunt


Hofstraat , 6372 Landgraaf, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


73,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt