Mosaqua G17 Gulpen-Wittem

Mosaqua G17 Gulpen-Wittem

Op deze korte, maar krachtige wandelroute verken je het gebied vlak buiten het bruisende heuvelplaatsje Gulpen. In deze omgeving voelen sportievelingen zich helemaal thuis, met zwemparadijs Mosaqua en het Lowa testcentrum vlak in de buurt. Ook voor een pittige wandeling door de groene natuur, langs de schitterende oevers van de Gulp en tegen de hellingen op ben je hier op de juiste plek. De wandelroute Mosaqua G17 is niet bewegwijzerd. Ook parkeren kan goed bij Mosaqua en voor een heerlijk Limburgs speciaal biertje of streekgerecht kun je terecht in het bruisende centrum, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Start- en eindpunt


Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,9 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt