Mosaqua & Kasteel Neubourg G18 Gulpen-Wittem

Mosaqua & Kasteel Neubourg G18 Gulpen-Wittem

Met zwemparadijs Mosaqua begint deze wandelroute in het meest sportieve deel van het energieke heuvelplaatsje Gulpen, waar je ook je auto kwijt kunt. 

Vanaf de voet van de Gulperberg volg je de glinsterende beek De Gulp door het weidse groene landschap naar de bekoorlijke gehuchtjes Euverem en Pesaken. Onderweg passeer je het statige kasteel Neubourg en de historische Neubourgermolen, die vandaag de dag nog steeds in gebruik is. 

Deze route volg je via de wit/grijze paaltjes en markeringen. Terug in Gulpen breng je natuurlijk nog even een bezoekje aan het enerverende centrum, bijvoorbeeld voor een heerlijke kop koffie met een punt vlaai op het zonnige terras van brasserie De Kroon.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Landsraderweg, Gulpen

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt