Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Het zwemparadijs Mosaqua is gelegen in een van de meest sportieve gebieden van Zuid-Limburg, aan de voet van de indrukwekkende Gulperberg, die je op deze wandelroute gaat beklimmen. Het is een kilometer flink zwoegen om tegen de helling op te komen, maar eenmaal bovenaan is het uitzicht ongeëvenaard. Het beroemde heuvellandplaatsje Gulpen ligt aan je voeten, met zijn Gulpener Bierbrouwerij, zijn weidse velden en de Gulp, die als een glinsterend lint door het groene landschap stroomt. Let op: deze wandelroute, te volgen via de bruine paaltjes, is geen rondgang! Parkeren kan eenvoudig bij Mosaqua en na afloop van je wandelervaring biedt het gezellige centrum van Gulpen een veelheid aan knusse horecagelegenheden om nog lekker iets te eten of te drinken.

Start- en eindpunt


Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt