Detail

Mosaqua & Gulperberg G19 Gulpen-Wittem

Het zwemparadijs Mosaqua is gelegen in een van de meest sportieve gebieden van Zuid-Limburg, aan de voet van de indrukwekkende Gulperberg, die je op deze wandelroute gaat beklimmen. 

Het is een kilometer flink zwoegen om tegen de helling op te komen, maar eenmaal bovenaan is het uitzicht ongeëvenaard. Het beroemde heuvellandplaatsje Gulpen ligt aan je voeten, met zijn Gulpener Bierbrouwerij, zijn weidse velden en de Gulp, die als een glinsterend lint door het groene landschap stroomt.

Let op: deze wandelroute, te volgen via de bruine paaltjes, is geen rondgang! 
Parkeren kan eenvoudig bij Mosaqua en na afloop van je wandelervaring biedt het gezellige centrum van Gulpen een veelheid aan knusse horecagelegenheden om nog lekker iets te eten of te drinken.

Start- en eindpunt


Landsraderweg 11, 6271 NT Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt