Molsberg Si3 Simpelveld

Molsberg Si3 Simpelveld

Wandel je vanuit het dal van centrum Simpelveld heuvelopwaarts, over de Huls en de Molsberg, blijf dan bovenaan genieten van het spectaculaire uitzicht over dit fraaie dorp. Aan de randen van het plaatsje vind je de weidse graslanden, omzoomd met sierlijke bomen die zacht wiegen op de wind. Hier en daar kom je misschien nog wel een groene specht tegen. Parkeren kan in het centrum van Simpelveld. Bij brasserie Shoko, in het hart van het dorp, kun je kiezen uit verschillende heerlijke smaken koffie. Deze route volg je via de witte paaltjes.

Start- en eindpunt


Pleistraat, Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt