Rolstoel-route Steinerbos

Rolstoel-route Steinerbos

Maak een korte toer door het Steinerbos. De omgeving is er groen en schaduwrijk door de vele bomen in het park. Langs de parkvijver is het goed vertoeven. 

Door de (deels) halfverharde paden is deze route goed begaanbaar voor mensen in een rolstoel en wandelaars met rollators of buggy's. Deze route van bijna 1,5 kilometer is bewegwijzerd met paaltjes met een rolstoellogo. 

Bij het startpunt (bij brasserie Steinerbos) is een informatiepaneel met daarop een overzichtskaart van alle routemogelijkheden te vinden. De mindervalide parkeerplaatsen zijn gelegen bij de ingang van Steinerbos, het zwembad en bij brasserie Steinerbos. 

Parkeren is er gratis.

Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl.

fotograaf: Johannes Timmermans

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Steinerbos 1 , 6171 AL , Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt