Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Miljoenenlijn-route V4 Voerendaal

Door het glooiende landschap tussen Klimmen, Craubeek en Termaar loopt de historische Miljoenenlijn naar Valkenburg. Dit treinspoor vol nostalgie is enkele dagen per maand nog steeds in gebruik door de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij. Alleen al daarom is deze wandelroute een aanrader voor treinspotters. Bovendien voert de Miljoenenlijn-route V4 je door een prachtig gebied met glinsterende beken en ruisende bomen. Deze route volg je via de blauwe paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Klimmen en je koffie drink je in een bijzondere ambiance op het oude Romeinse landgoed De Proosdij.

Start- en eindpunt


Schalenboschweg , 6343 ED Klimmen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt