Rondje Klimmen V4 Voerendaal

Rondje Klimmen V4 Voerendaal

Door het glooiende landschap tussen Klimmen, Craubeek en Termaar loopt de spoorlijn tussen Maastricht en Heerlen. Dit treinspoor is wellicht één van de mooist gelegen van ons land. Alleen al daarom is deze wandelroute een aanrader voor treinspotters. Bovendien voert het Rondje Klimmen je door een prachtig gebied met glinsterende beken en ruisende bomen. Deze route volg je via de blauwe paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Klimmen en je koffie drink je in een bijzondere ambiance op het oude Romeinse landgoed De Proosdij.

Start- en eindpunt


Schalenboschweg , 6343 ED Klimmen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt