Mg2 Eijsden-Margraten

Mg2 Eijsden-Margraten

Vakwerkhuisjes, holle wegen, wegkruizen en hoogstamboomgaarden vormen het decor voor de typisch Zuid-Limburgse wandelroute Mg2. In deze omgeving, tussen Margraten en het gehucht Reijmerstok, beleef je het heuvelland op zijn mooist – vooral in het voorjaar, wanneer de fruitbloesems het gebied kleuren. Zowel in Margraten als in Reijmerstok vind je genoeg leuke horecagelegenheden om een fijne wandelpauze te houden. Deze wandelroute volg je via de blauwe paaltjes en je auto parkeer je gemakkelijk in Margraten.

Start- en eindpunt


Reijmerstokkerdorpsstraat 104, 6274 NN Reijmerstok, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt