Mechelen Wi21 Gulpen-Wittem

Mechelen Wi21 Gulpen-Wittem

Helemaal in het westen van het schilderachtige dorpje Mechelen ligt de Commandeursmolen, een watermolen die tot op de dag van vandaag nog volledig in gebruik is. Steek je hier de beroemde beek de Geul over, dan kom je op de wondermooie wandelroute Mechelen Wi21. De gele paaltjes brengen je naar de rustige buurtschappen Bissen, Dal en Höfke over landelijke paadjes tussen de velden en de bosschages door. In Mechelen kun je eenvoudig parkeren en eenmaal terug in het centrum kun je een overheerlijk Limburgs speciaalbiertje drinken op het terras van café In de Kroeën.

Start- en eindpunt


Eperweg 7, 6281 NA Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt