Mechelen Wi18 Gulpen-Wittem

Mechelen Wi18 Gulpen-Wittem

In het gebied ten zuiden van het dorpje Mechelen waan je je in een echte Zuid-Limburgse idylle. Glooiende heuvels, weidse velden, ruisende groepjes bomen en de meanderende Geul tref je allemaal aan op de wandelroute Mechelen Wi18. Deze route via de blauwe paaltjes brengt je bovendien vlak langs de historische Commandeursmolen. In hotel-restaurant De Oude Brouwerij kun je van je koffie genieten op het romantische terras. Parkeren kan eenvoudig in het centrum van Mechelen.

Start- en eindpunt


Dokter Janssenplein 3, 6281 BE Mechelen

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt