Mechelen Wi16 Gulpen-Wittem

Mechelen Wi16 Gulpen-Wittem

In het typische Zuid-Limburgse dorpje Mechelen is het genieten van het authentieke heuvelland, met zijn beroemde vakwerkboerderijtjes, zijn kabbelende Geul en zijn knusse cafeetjes en terrasjes. Even buiten het dorpje wandel je door een idyllisch landelijk gebied. De wuivende velden en akkers tooien de glooiende hellingen, doorkruist door heggetjes en holle wegen met hier en daar een goedverzorgd wegkruis. De wandelroute Mechelen Wi16 volg je via de gele paaltjes vanaf de Hoofdstraat, waar je vlakbij kunt parkeren.

Start- en eindpunt


Hoofdstraat 65, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt