Maastricht Oranje

Tongeren (België) Download deze route

Maastricht Oranje

Tongeren (België) Wandelroute 7,0 km Gemiddeld
Vlak over de grens bij Maastricht, tussen de Maas en het Albertkanaal, ligt een schitterend, waterrijk en groen gebied. Hellingbossen groeien dicht en schaduwrijk tegen de heuvels aan, de beek de Jeker kronkelt zich door het dal en het pittoreske dorpje Kanne is een verrassende afwisseling op de ongerepte omgeving. In Kanne is het gemakkelijk parkeren. Vanuit het plaatsje met zijn imposante brug volg je de oranje paaltjes naar château Neercanne, een majestueus kasteel tegen de door grotten doorkruiste heuvel aan. Hier drink je je kopje koffie in een wel heel bijzondere ambiance.

Overzicht

Start- en eindpunt

Muizenberg 20, 3770 Riemst, Belgium

Soort route

Wandelroute

Afstand

7,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website