Maastricht Oranje MA7

Maastricht Oranje MA7

Vlak over de grens bij Maastricht, tussen de Maas en het Albertkanaal, ligt een schitterend, waterrijk en groen gebied. Hellingbossen groeien dicht en schaduwrijk tegen de heuvels aan, de beek de Jeker kronkelt zich door het dal en het pittoreske dorpje Kanne is een verrassende afwisseling op de ongerepte omgeving. In Kanne is het gemakkelijk parkeren. Vanuit het plaatsje met zijn imposante brug volg je de oranje paaltjes naar château Neercanne, een majestueus kasteel tegen de door grotten doorkruiste heuvel aan. Hier drink je je kopje koffie in een wel heel bijzondere ambiance.

Start- en eindpunt


Muizenberg 20, 3770 Riemst, Belgium

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt de route Maastricht Oranje in het pittoreske dorpje Kanne. Omringd door hellingbossen geniet ze van de ongerepte omgeving en bijzondere ambiance. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt