Maastricht Geel Ma6

Maastricht Geel Ma6

De grensoverschrijdende wandelroute Maastricht Geel is gevarieerd, vol natuurschoon en met prachtige uitzichten over de kolkende rivier De Maas. Je bezoekt het Belgische Kanne, met zijn gezichtsbepalende brug over het Albertkanaal, en je hebt een fenomenaal zich op het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Eijsden. In Kanne kun je heerlijk genieten van een kopje koffie en een gebakje en ook een parkeerplaats is er gauw gevonden. Vanaf daar hoef je de gele paaltjes maar te volgen voor deze bijzondere wandelbelevenis.

Start- en eindpunt


Op het broek 1, 3770 Kanne

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt