Maastricht Geel

Visé (België) Download deze route

Maastricht Geel

Visé (België) Wandelroute 13,5 km Gemiddeld
De grensoverschrijdende wandelroute Maastricht Geel is gevarieerd, vol natuurschoon en met prachtige uitzichten over de kolkende rivier De Maas. Je bezoekt het Belgische Kanne, met zijn gezichtsbepalende brug over het Albertkanaal, en je hebt een fenomenaal zich op het typisch Zuid-Limburgse plaatsje Eijsden. In Kanne kun je heerlijk genieten van een kopje koffie en een gebakje en ook een parkeerplaats is er gauw gevonden. Vanaf daar hoef je de gele paaltjes maar te volgen voor deze bijzondere wandelbelevenis.

Overzicht

Start- en eindpunt

Rue de Caster , 4600 Visé, Belgium

Soort route

Wandelroute

Afstand

13,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website