Maastricht Blauw

Maastricht Download deze route

Maastricht Blauw

Maastricht Wandelroute 6,3 km Moeilijk
De grootse stad Maastricht is altijd een prettige plek om te wandelen, maar ook het minder bekende buitengebied levert je een fijne buitenbeleving op. Op de wandelroute Maastricht Blauw ontdek je de Sint Pietersberg: Fort Sint-Pieter, de dichte groene bossen die je even helemaal afzonderen van de stad, en de weidse grashellingen, waar ’s zomers de orchideeën bloeien en waar het wemelt van de vlinders. De route Maastricht Blauw volg je uiteraard via de blauwe paaltjes. Je begint en eindigt bij chalet Bergrust, waar je van je koffie kunt genieten bij een prachtig uitzicht.

Overzicht

Start- en eindpunt

Jekerweg 122B, 6212 GE Maastricht, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,3 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website