Maastricht Blauw Ma1

Maastricht Blauw Ma1

De grootse stad Maastricht is altijd een prettige plek om te wandelen, maar ook het minder bekende buitengebied levert je een fijne buitenbeleving op. Op de wandelroute Maastricht Blauw ontdek je de Sint-Pietersberg: Fort Sint-Pieter, de dichte groene bossen die je even helemaal afzonderen van de stad, en de weidse grashellingen, waar ’s zomers de orchideeën bloeien en waar het wemelt van de vlinders. De route Maastricht Blauw volg je uiteraard via de blauwe paaltjes. Je begint en eindigt bij chalet Bergrust, waar je van je koffie kunt genieten bij een prachtig uitzicht.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Jekerweg 122B, 6212 GE Maastricht, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt