MaasTrack Maastricht

MaasTrack Maastricht

Vlak buiten het gezellige centrum van Maastricht, in de kromming van de beek de Jeker, ligt de MaasTrack. Deze hardlooproute van nog net geen kilometer is ideaal voor beginnende hardlopers of voor korte, maar intensieve trainingen. Via markeringen op de verharde ondergrond is de route eenvoudig te volgen. Parkeren is mogelijk in de buurt van het Henri Hermanspark. Na afloop heb je wel iets lekkers verdiend bij de heerlijke bourgondische bakkerij De Bisschopsmolen.

Start- en eindpunt


Henri Hermanspark 4, 6211 KE Maastricht, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


927 m

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt