Detail

Maasfietsroute, tussen Eijsden en Maastricht

Ontdek te fiets de leuke locaties aan de oevers van de imposante rivier de Maas op deze fietsroute. De Maasfietsroute tussen Eijsden en Maastricht brengt je al het moois van deze plaatsen in het zicht van de snelstromende rivier. Je ziet de jachthaven van Eijsden, rederij Stiphout en het befaamde Bonnefantenmuseum aan de oever van de Maas. Je maakt ook uitgebreid kennis met de binnenstad van Maastricht, met zijn kerken en zijn vele terrassen en restaurants aan de altijd gezellige pleinen. Alsof dat nog niet genoeg is, ontdek je ook de diepgroene natuur vlak over de Belgische grens. Parkeren en starten kan bij het Marktplein in Eijsden. Bekijk de sfeerimpressie!

Start- en eindpunt


Vroenhof 18, 6245 BZ Eijsden, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


24,9 km

Knooppuntenlijst


76 - 75 - 4 - 2 - 1 - 3 - 12 - 401 - 402 - 405 - 412 - 413 - 77 - 76

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt