M3 Meerssen

M3 Meerssen

Het plaatsje Meerssen is een plek vol levendige historie, authentieke cultuur en bijzondere gebouwen. Je vindt er de ongelofelijk mooie en rijkelijk versierde basiliek van het Heilige Sacrament, het Pronkstuk van de Maasgotiek. Ook het Proosdijpark, de eeuwenoude Groote Molen en het sierlijke bronsreliëf aan de Markt zijn de moeite waard. De wandelroute M3 brengt je via de groene paaltjes naar het natuurgebied ten oosten van Meerssen: het Kloosterbosch. Na afloop drink je een verrukkelijke kop koffie in de trendy horecagelegenheid De Proosdij.

Start- en eindpunt


Markt 19, 6231 LR Meerssen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt