Laurentiusplein V7 Voerendaal

Laurentiusplein V7 Voerendaal

Beschut in een dal tussen de dicht opeengepakte bomen ligt het gehuchtje Weustenrade. Dit verborgen pareltje vind je op de route Laurentiusplein. Vanuit Voerendaal ga je naar het noorden, langs boerderijtjes en bosschages, waar de Cortenbacherbeek en de Retersbeek voorbij kabbelen. Je hoeft de zwarte paaltjes maar te volgen door dit groene gebied. Terug in Voerendaal is er ook van alles te zien: wat te denken van kasteel Cortenbach en de statige St. Laurentiuskerk? Na afloop drink je natuurlijk een heerlijk kopje koffie met uitzicht op het park bij lunchroom en restaurant De Koffiemuuèle. In het centrum van Voerendaal kun je goed parkeren, maar dit plaatsje is ook goed bereikbaar met de trein.

Start- en eindpunt


Tenelenweg 2, 6367 VV Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Jenneke loopt door Voerendaal

Jenneke loopt de Laurentiusroute door Voerendaal. Ontdek de kastelen en plaatsjes langs deze route.
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt