Detail

Fietsroute Langs Kunst en Cultuur in Eijsden-Margraten

Stap in de inspirerende wereld van kunst in de openbare ruimte van Eijsden-Margraten. Laat je verrassen door de vele kunstwerken die elk het verhaal van deze streek vertellen. Maak kennis met lokale tradities zoals de schutterij en de traditionele dans, de ‘cramignon’. Bewonder klassieke sculpturen van gerenommeerde kunstenaar en moderne murals van jong talent. Sta stil bij het oorlogsverleden en rust uit op de kronkelige weg naar de vrijheid. De route is zorgeloos te volgen via het fietsknooppuntensysteem. Geniet onderweg van de panorama’s over het plateaulandschap, ontdek de leukste plekken op de plattegrond, proef lokale producten. Tussen de knooppunten 80 en 106 kun je de route eenvoudig afkorten. Kijk voor meer informatie op  www.ontdekeijsdenmargraten.nl. Parkeren en starten kan bij het NS-station in Eijsden.
+1

Start- en eindpunt


NS-station in Eijsden

Soort route


Fietsroute

Afstand


46,8 km

Knooppuntenlijst


76 - 78 - 100 - 80 - 81 - 430 - 429 - 84 - 83 - 82 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 65 - 66 - 106 - 73 - 74 - 75 - 76

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt