Landelijk Valkenburg in Sibbe Va9 Valkenburg aan de Geul

Landelijk Valkenburg in Sibbe Va9 Valkenburg aan de Geul

Wel het fenomenale landschap en de bijzondere gebouwtjes van Valkenburg, niet de soms wat drukke en levendige straatjes? Kom naar Sibbe! Dit dorpje ligt net ten zuiden van Valkenburg en heeft dezelfde vriendelijke, levenslustige sfeer, maar minder volle terrassen en winkels. Ook op deze wandelroute krijg je het hoog en laag en de met grazige weiden bedekte heuvels te zien die je met het mooie Valkenburg associeert. Bovendien passeer je de bloemen- en vruchtentuin Pluk het Zelf, waar je zelf een geurig boeket kunt samenstellen. Parkeren kan bij de kerk in Sibbe en een spectaculaire eetbeleving maak je mee in het grotrestaurant Daelhemergroeve. Je volgt deze rustige en landelijke route via de groene paaltjes.

Start- en eindpunt


Sibberkerkstraat 51, 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt