Landelijk Houthem Va22

Landelijk Houthem Va22

Wandel je vanuit Houthem bergopwaarts naar Groot Haasdal, vergeet dan vooral niet achterom te kijken voor een spectaculair uitzicht over het mooie dorp, langs de loop van de Geul. Met kasteel St. Gerlach en de statige H. Gerlachuskerk is dit plaatsje een waar sieraad in het mooie heuvellandschap. De omgeving bestaat uit weidse groene velden met hier en daar speelse groepjes bomen. In Houthem is de parkeergelegenheid ruim en ook met de trein is deze wandelroute goed bereikbaar. Je volgt de route via de zwarte paaltjes, waarna je in het centrum een lekker kopje koffie drinkt.

Start- en eindpunt


Vauwerstraat , 6301 Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt