Krekelsbos Va19

Krekelsbos Va19

Dat je vanuit Schin op Geul rechtstreeks toegang hebt tot het adembenemende dal van de wondermooie Geul, weet je misschien al. Op de wandelroute Krekelsbos dagen we je echter uit om eens de andere kant op te lopen, het plateau op, richting Walem. Als je de zwarte paaltjes heuvelopwaarts volgt, dan wacht je een spectaculair uitzicht over het prachtig groene dal én over het dorpje Schin op Geul, met zijn karakteristieke H. Mauritiuskerk en historische stationsgebouw. Schin op Geul heeft ruime parkeergelegenheid en een gezellig cafeetje voor een kopje koffie voor na de wandelroute is ook gauw gevonden.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Baanweg 1, 6305 PH Schin op Geul, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt