Kleine kernen SC01 Schinnen

Kleine kernen SC01 Schinnen

De kleine kernen op deze wandelroute zijn de lieflijke dorpjes in een glooiend landschap vol bossen en uitzichten over uitgestrekte dalen. Rond Etzenrade, Bingelrade, Doenrade, Quabeek, Merkelbeek en Jabeek vind je bovendien het rustige akkerland. Deze wandelroute, te volgen via de zwarte (ring)paaltjes, bestaat uit twee delen. Als je alle prachtige locaties op de route wil zien, dan wandel je de volledige 16 km, maar als je liever een deel voor een toekomstige wandeling laat liggen, dan kun je de route afsteken bij Bingelrade. Parkeren kan bij het stralend witte kasteel Doenrade, waar je ook een kopje koffie kan drinken in historische sferen.

Start- en eindpunt


Limpensweg 20, 6439 BE Doenrade, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


16,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt