Klein en Groot Genhout Beek 15

Klein en Groot Genhout Beek 15

Met zijn maneges en ruiteractiviteiten is Beek een genot voor paardenliefhebbers. Zowel ruiters als menners kunnen gebruikmaken van de interessante ruiterroute Klein en Groot Genhout door een schitterend natuurgebied. Parkeren kan bij restaurant Aan de Meulen. Je volgt de routebordjes nummer 15, maar natuurlijk is het ook mogelijk om tijdens je route over te stappen op de andere lussen door dit landschap, waar je niet op uitgekeken zult raken. Schinnen, Onderbanken en Nuth zijn maar een paar passen van deze route vandaan. Let tijdens je tocht vooral op de boeiende overblijfselen van toen de Maas nog naar Aken stroomde en zijn invloed op dit gebied uitoefende. De stenen vertellen je het geologische verhaal van deze streek.

Start- en eindpunt


Siekendaalstraat , 6191 Beek, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


21,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg