Detail

Kastelenroute Valkenburg aan de Geul

Zoek je een fietsroute door het echte, authentieke Zuid-Limburg, dan heb je hem gevonden. Op deze route doorkruis je het unieke heuvelland, dat met zijn weidse grasvelden en akkers op de zonovergoten heuvels een waar Arcadia is. Wegkruizen en kapelletjes, snoezige dorpjes met vakwerkboerderijen, het kronkelende dal van de Geul en een verscheidenheid aan prachtige kastelen tref je allemaal aan op deze route. Laat je niet uit het veld slaan door de steile beklimmingen; eenmaal aan de top is je uitzicht onvergetelijk, en onderweg vind je genoeg terrasjes en cafeetjes om even op adem te komen. Je kunt natuurlijk ook altijd een E-bike huren. Parkeren kun je bij de Polfermolen in Valkenburg, waarna je daarna de knooppunten volgt.

Start- en eindpunt


Prinses Margrietlaan 33, 6301 LV Valkenburg, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


48,9 km

Knooppuntenlijst


60 - 39 - 59 - 58 - 85 - 86 - 90 - 92 - 427 - 428 - 84 - 83 - 82 - 71 - 70 - 69 - 68 - 60

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Cycle Center Tweewielerverhuur

Cycle Center Tweewielerverhuur

Belevenis op twee wielen! Verhuur van hybride, ATB, racefiets, tandem, step, hybride, E-solex, e-bike, (snor-) scooter of Vespa te huur met mooie routes en leuke arrangementen!
Lees verder

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt