Detail

Kastelen en brouwerijen G16 Gulpen

Het Limburgse landschap is goed voor heuvels en beken, de Limburgse bevolking is goed met kastelen en brouwerijen. Laat je die nou net allemaal in overvloed zien op deze wandelroute! Wanneer je van Gulpen naar Wijlre wandelt, dan kom je de totaal verschillende, maar even mooie kastelen Wijlre en Cartils tegen. Ook zie je de brouwerijen van de beroemde Limburgse biermerken Brand en Gulpener. De groene paaltjes leiden je over de meest landelijke weggetjes tussen de dorpen, door het glooiende landschap en langs de borrelende Gulp. Je kunt deze prachtige route starten vanaf het busstation in Gulpen (Oude Akerweg/Burg.Teheuxweg) of vanaf de parkeerplaats in Wylre (Beertsenhoven, nabij Kasteel Wijlre).

Koop je ticket online en reis eenvoudig met Arriva naar startpunt busstation Gulpen (Buslijn 47, 54, 55, 57 en 350).

Start- en eindpunt


Busstation te Gulpen

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt