Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Kasteel Wittem G1 Gulpen-Wittem

Kasteel Wittem G1 Gulpen-Wittem

Wittem ligt misschien wat in de luwte van Gulpen, maar mag qua bezienswaardigheden zeker niet voor het grotere Gulpen onderdoen. Het robuuste kasteel Wittem is een lust voor het oog, de watermolen is een historische plek en het Redemptoristenklooster is een bijna overweldigende beleving. Volg je de zwarte paaltjes, dan zie je bovendien het Kunst- en Verzamelhuis van Wijlre en het gezellige centrum van Gulpen, waar je geniet van koffie met Limburgse vlaai bij brasserie De Kroon. In Wittem kun je ook eenvoudig parkeren.

Deze route is een van de 11 Camini’s!
Ben je toe aan een wandeling om even tot rust te komen? Dan biedt deze wandelroute iets extra’s voor jou! Deze route is namelijk ook een van de 11 camini’s. Dit zijn mini-camino’s oftewel korte pelgrimservaringen met spreuken en opdrachten speciaal gericht op bezinning en bewustwording. Wil je meer weten hierover? Klik dan hier naar de speciale camini-pagina van deze route.

Start- en eindpunt


Van Plettenbergweg 13, 6286 AC Wittem, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt