Kasteel Terworm V11 Voerendaal

Kasteel Terworm V11 Voerendaal

Het veertiende-eeuwse kasteel Terworm is een verborgen diamantje tussen Heerlen en Voerendaal. Het is ongelofelijk hoe groen dit kleine gebied tussen de steden en de snelwegen is. Vrijwel van het ene op het andere moment bevind je je in een klein, maar dicht en groen bos, waar de Geleenbeek sprankelt en de vogels nestelen. Dit idyllische bos maakt vervolgens plaats voor een adembenemende binnentuin, waar als kers op de taart het majestueuze kasteel Terworm pronkt. Het lijkt alsof je in een sprookje bent beland. Krijg je geen genoeg van kastelen? Volg dan de rode paaltjes naar kasteel Cortenbach en de kasteelruïne Eyckholt.

Start- en eindpunt


Prikkenis 1, 6412 PT Heerlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt