Kasteel Neubourg G6 Gulpen-Wittem

Kasteel Neubourg G6 Gulpen-Wittem

Vermoedelijk bestaat het imposante kasteel Neubourg al sinds de dertiende eeuw. Nog steeds is dit kasteel een hoogtepunt in de idyllische omgeving van Gulpen. Deze wandelroute toont je het kasteel in al zijn pracht, maar ook de Gulp, die vredig langs Billinghuizen en Euverem stroomt, en het gezellige centrum van Gulpen met zijn verrassende activiteiten, de Gulpener Bierbrouwerij en de vele knusse horecagelegenheden. Deze wandelroute volg je via de zwarte paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Gulpen.

Start- en eindpunt


Slenakerweg 11-13, 6271 PE Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt